/
Multemyra barnehage

Multemyra Barnehage

Barnehagen ligger i nær tilknytning til naturen i Torvhaugan. Vi har en lekeplass som er delt slik at det både er lekeapparater og stort naturlig lekeområde.

Vi har 45 barnehageplasser fordelt på 3 avdelinger. Tyttebæra med barn 0-2. Karten og Blåbæra med barn 2-6.

Avdelingene

Tyttebæra 0-2 år

Avdeling med barn fra null- 2 år. Vi legger stor vekt på rutiner på avdelinga for å sikre at barna blir trygge og får en forutsigbar hverdag. Avdelingen har fast utetid hver dag før lunsj. Les mer om avdelingens innhold under fagområdene med progresjonsplan.

Karten og Blåbæra 2-6 år

Avdeling med barn fra 2- 6 år. Vi legger vekt på å jobbe med metodiske opplegg og ulike tema gjennom året. Les mer om avdelingens innhold under fagområdene med progresjonsplan.

 

Måltider

Det fokuseres stadig på riktig kosthold og barnehagen vil gjerne fokusere på dette i vår hverdag. I samråd med foreldrene har vi valgt å kutte alt søtt i hverdagskosten + kaker, is, brus og godterier til bursdager. Til festlige andledninger kan vi lage vafler/boller, men vi prøver å erstatte dette med frukt og grønt.

I Multemyra baker personalet brød hver dag, samt kjøper inn melk og sunt pålegg av ulike typer. Vi har også grønnsaker som en del av måltidet for at dette skal bli en naturlig del av barnas matvaner.

Fredagsmat
På fredager lager vi mat i barnehagen. Som oftest er dette varm mat. Vi prøver å lage ordentlig middag, og grønnsaker skal mest mulig være en del av den.

Frukt og grønt
På ettermiddagen får barna frukt og/eller grønnsaker.

Informasjon fra Multemya barnehage

Multemyra barnehage

Torvhaugan 61, 8370 Leknes

Oss i Multemya barnehage

Multemyra Anne Olsen
Multemyra Ina Rask Jenssen_WEB
Multemyra Silje Borgvatn
Bilde av mannlig ansatt i LIAS Multemyra barnehage, Leknes.
Multemyra Elin Skulbru
Multemyra Gro Hilde Tunstad
Multemyra Signe Benonisen_WEB
Multemyra Henriette Løken
Multemyra Lena Mathisen_WEB
Multemyra Sofie Trones_WEB
Multemyra Vibeke Rist Angelsen_WEB